Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Громаду почуто – проблеми будуть вирішуватись

15 лип 2019

У четвер, 11 липня, міський голова Олександр Супрунюк спілкувався з мешканцями будинків № 1 по вул. Будівельників та № 24, 26 по просп. Незалежності. На зустрічі також були присутні секретар міської  ради Олена Хоменко, заступник міського голови Ольга Бобіна, директор КП «Благоустрій» Віктор Кондрацький, начальник КП «ЖКО» Олександр Третяк, начальник управління соціального захисту населення Валентина Склярук.

 Незважаючи на дощову погоду, поспілкуватись з міським головою та представниками місцевої влади людей зібралось чимало. Мешканці буд. №1 по вул. Будівельників звернулись з проханням відремонтувати частину дороги (поряд з «Діонісом») - після дощу та танення снігу там збирається велика калюжа, яка викликає багато незручностей ( вже наступного дня працівниками КП «Благоустрій» відремонтовано вказану ділянку дороги – зроблено проріз для водовідведення). Також мешканці даного будинку (6 під’їзд) скаржились на неприємне сусідство – на технічному поверсі живуть голуби, а, як наслідок -  антисанітарія та сморід. Ще просили свого управителя КП «ЖКО» встановити біля під’їздів лавочки зі спинками, замінити урни для сміття та виконати свою обіцянку – встановити в під’їздах світильники з датчиками руху. Скаржились люди і на неналежне вуличне освітлення біля будинку та обслуговування ліфту в 6-му під’їзді (постійно зупиняється).

Мешканці буд. № 24 та №26 по просп. Незалежності просили відновити розбиті бордюри, це, на їхню думку, перешкоджатиме паркуванню автомобілів на газонах. Порушувалось також питання необхідності облаштування автопарковки на дворовій території. Але, як зсувалось безпосередньо під час зустрічі, значна частина людей категорично проти розширення місць для паркування - у Нетішині достатньо для цього місць. Разом з тим, нетішинці обурювались пасивністю поліції щодо складання адмінпротоколів за паркування на газонах.

З метою належно налагодити рух автотранспорту в дворі, люди просили зробили його повністю проїзним, тобто зробити дорогу від буд. № 24 по просп. Незалежності до «Діоніса».

 Окрім будинкових та дворових проблем, нетішинців цікавили і загальноміські. Вони хотіли почути про те, чому так довго і неякісно тривають роботи з укладання бруківки біля торгового центру; чому «Наш край» звільнив приміщення в торговому центрі і хто там буде господарювати надалі; за яким принципом відбувається розподіл коштів державної субвенції для Нової школи; за яким принципом фінансується місцева медична галузь; чому не ремонтують стадіон в зош №2; які заходи приймає місцева влада щодо безпритульних собак та випалювачів вугілля; чи є перспективи Нетішину бути у складі Рівненської області та ін..

Усі проблеми, озвучені нетішинцями взято до уваги. Про хід їх виконання можна буде дізнатися на офіційному сайті Нетішинської міської ради, на сторінці виконавчого комітету в соціальній мережі «Фейсбук», з інформаційного листка, який буде розміщено згодом на дошці оголошень у кожному під’їзді.

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради