Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Громада готова діяти – варто її підтримати

17 лип 2019

У вівторок, 16 липня, міський голова Олександр Супрунюк спілкувався з мешканцями будинків № 13 по вул. Набережна, № 7, 9, 11 по вул. Будівельників. На зустрічі були також присутні перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник міського голови Ольга Бобіна, керуюча справами виконкому Оксана Брянська, начальник управління соціального захисту населення Валентина Склярук, директор КП «Благоустрій» Віктор Кондрацький, начальник КП «ЖКО» Олександр Третяк.

 Під час спілкування з’ясувалось, що найболючіша проблема у мешканців будинку № 11 по вул. Будівельників – протікання покрівлі. Люди готові зібрати кошти на її ремонт, вже збирали підписи... Але не вирішені організаційні питання – потрібно провести збори співвласників будинку, відкрити рахунок в банку і т.ін.. КП «ЖКО», управитель будинку, зволікає, не намагається їм допомогти. Вислухавши містян, Олександр Супрунюк надав доручення своєму першому заступнику Івану Романюку все з’ясувати і доповісти про ситуацію до понеділка, 22 липня. Окрім цього, в одному з під’їздів будинку на поверхах западають кнопки виклику ліфта,а з підвалу постійно відчувається неприємний запах у 3-му під’їзді. Ще мешканці будинку скаржились на якість ремонту зовнішніх гермошвів, який нині здійснюється, просили встановити лавочки та дитячий майданчик. Дві лавочки найближчим часом на своїй території поставить КП «Благоустрій», а біля під’їздів - трохи згодом КП «ЖКО». Про це запевнили керівники комунальних підприємств. Мешканці будинку погодились власноруч встановити елементи дитячого майданчика, які будуть закуплені за кошти міського бюджету.

Звернулись з проханням встановити додаткові елементи дитячого майданчика і мешканці буд. №13 по вул. Набережна. А ще, перенести в інше місце, більш зручніше, альтанку та відновити баскетбольний майданчик на дворовій території.

 На вул. Набережна незручні з’їзди для візочників – поскаржилась нетішинка. Як проінформував присутніх В. Кондрацький, нині на вул. Набережна ведуться ремонтні роботи – залишилась невелика ділянка, найближчим часом все буде належно зроблено.

На прохання нетішинців міський голова розповів про те, які заходи приймає міська влада щодо безпритульних тварин і випалювачів вугілля та поділився планами щодо перспективи будівництва парку сімейного відпочинку у лісовому масиві між вул. Будівельників і вул. Набережна.

Усі проблеми, озвучені нетішинцями взято до уваги. Про хід їх виконання можна буде дізнатися на офіційному сайті Нетішинської міської ради, на сторінці виконавчого комітету в соціальній мережі «Фейсбук», з інформаційного листка, який буде розміщено згодом на дошці оголошень у кожному під’їзді.

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради