Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вітали нетішинських казначеїв

27 кві 2019

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники Державної казначейської служби України. Виплата заробітних плат і пенсій, виплати допомоги по безробіттю, та сім’ям з дітьми, інвалідам та ветеранам війни, ефективне фінансування закладів освіти та охорони здоров’я, діяльності органів місцевої влади, будівництва та ремонту житла, доріг, пам’ятників – це далеко не повний перелік щоденних справ і турбот нетішинських казначеїв.
Учора, 26 квітня, працівники управління Державної казначейської служби України в місті Нетішин приймали вітання від міської влади.
З щирими вітаннями до винуватців свята звернулась заступник міського голови Ольга Бобіна. Від імені міського голови Олександра Супрунюка та виконавчого комітету міської ради вона подякувала нетішинським казначеям та їх досвідченому керівнику Марії Самохіній за щоденну плідну співпрацю та побажала фінансового благополуччя, процвітання, стабільності, людської шани і усіх земних гараздів. Чарівні квіти та цінний подарунок Ольга Бобіна вручила професійному колективу.
Цікаво, що в установі, де працюють нетішинські казначеї панує особлива атмосфера. Зайшовши в кабінети начальника управління Марії Самохіноі і заступника начальника управління -начальника відділу надходжень та видатків Лариси Шаповалової, ви відчуєте себе неначе в справжній оранжереї - безліч різноманітних квітів та вазонів зачаровують своєю красою. В кабінеті начальника відділу звітності та бухгалтерського обліку Світлани Ільченко здається, що ти на спортивному п’єдесталі. Десятки медалей, грамот та дипломів нетішинка привезла із Всеукраїнських та Міжнародних марафонів та турнірів. Пані Світлана вже багато років займається бігом. Вкотре професійне свято колектив відзначає з хорошими показниками й оптимізмом на майбутнє – докладаючи максимум знань, досвіду і праці.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради