Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Від загальноміських проблем – до індивідуальних

05 чер 2019

4 червня відбулась зустріч міського голови Олександра Супрунюка з мешканцями будинків: вул. Михайлова, 24, 26, просп. Курчатова, 9, 11, 13. Були присутні також перший заступник міського голови Іван Романюк, представники комунальних підприємств міської ради «ЖКО», «Благоустрій», управління соціального захисту населення виконкому.
Незважаючи на дощову погоду, поспілкуватись з міським головою Олександром Супрунюком людей зібралося чимало. Питання, відповіді на які вони хотіли почути, були найрізноманітніші. Здебільшого стосувались діяльності КП «ЖКО», тарифної політики та ремонту (поточного та капітального) будинків. Цікавились принципом формування наглядової ради КП «ЖКО» та формування плати за надання комунальних послуг управителем будинку, тим, як здійснюється контроль за закупівлями, що проводить підприємство, періодичністю вивозу побутового сміття, перспективою будівництва сміттєпереробного заводу, можливістю облаштування автостоянки біля житлових будинків і т. ін. Невдоволені мешканці ставленням до них підприємця, який займається збором пет-пляшок в контейнерах. На зауваження щодо заїзду на газони чи залишення сміття його працівники реагують зневажливо та грубо. Висловлювали нетішинці своє невдоволення міському голові з приводу вигулу собак без повідка чи намордника та годуванням біля під’їздів безпритульних собак.
Зверталися люди і з проханням вирішити їхні індивідуальні проблеми. Того вечора міський голова також спілкувався з захисниками тварин, які прийшли на зустріч, щоб висловити своє обурення з приводу останніх подій, пов’язаних з отруєнням собак в місті невідомою особою. Була досягнута домовленість про зустріч на четвер в кабінеті міського голови, на неї запрошений і очільник Нетішинського відділення поліції. На завершення спілкування нетішинці дякували міському голові Олександру Супрунюку за те, що нині багато уваги приділяється благоустрою міста і воно стає ще красивішим і комфортнішим.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради