Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вшанували подвиг ліквідаторів аварії на ЧАЕС

16 гру 2019

13 грудня у нашому місті вшанували подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Подякувати героям-ліквідаторам і схилити голови в пам'ять про загиблих земляків завітали представники влади, громадськості та усі небайдужі. Розпочали захід із хвилини мовчання для вшанування тих, хто віддав своє життя у боротьбі із ядерною катастрофою.
Щирі слова подяки усім тим, хто ціною свого здоров’я та життя долав наслідки катастрофи, адресувала заступник міського голови Ольга Бобіна. Цього дня Подяками виконавчого комітету міської ради і подарунками були відзначені учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та члени їх родин: Леонід Веремійчук, Василь Козак, Ярослава Романюк, Віталій Савчук та Іван Яцюк.
Голова Нетішинської міської громадської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль Україна» Таїсія Война подякувала представникам влади за увагу та підтримку і вручила Подяки – заступнику міського голови Ользі Бобіній, начальнику управління соціального захисту населення виконкому Валентині Склярук та директору Палацу культури Світлані Кириленко. Усі присутні в залі мали можливість переглянути концертну програму, яку підготували місцеві юні артисти.
У кожного із учасників ліквідідації аварії на ЧАЕС своя історія, свої спогади. Для кожного цей день має власне значення, сакральне та не дуже, але усіх їх об’єднує одне – пам’ять про те, що усі вони – герої! Нагадаємо, що в цьому році у Нетішині, на знак вдячності і поваги до героїв-чорнобильців, з`явився пам’ятний знак жертвам Чорнобильської трагедії. Кошти на спорудження монументу, який розташований на розі проспекту Незалежності та вулиці Набережна, були виділені міським головою Олександром Супрунюком. Жодної гривні з бюджету міста не витрачено.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради