Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Встановлено нові тарифи на тепло та гаряче водопостачання

13 гру 2019

У четвер, 12 грудня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд порядку денного було внесено 25 питань.
Членами виконкому було схвалено проєкт рішення Нетішинської міської ради «Про бюджет Нетішинської міської ОТГ на 2020 рік». Далі він буде поданий на розгляд міської ради (сесія відбудеться 20 грудня). Також прийнято рішення про проведення перерозподілу бюджетних призначень (15 тис. грн.) загального фонду бюджету Старокривинської сільської ради на 2019 р.
З 1 січня 2020 року в Нетішині діятимуть нові тарифи на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води, а також тариф на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) для ВП «ХАЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» у розмірі 196, 90 грн. за 1 Гкал. (без ПДВ) зі структурою. Що стосується постачання тепла та гарячої води для потреб населення, то за 1Гкал за послуги з постачання теплової енергії встановлено тариф 196, 90 грн.; постачання гарячої води за умови підключення рушникосушильників – 22,31 грн. за 1куб. м; постачання гарячої води за умови відсутності рушникосушильників – 21, 48 за 1 куб. м. Для потреб бюджетних установ та організацій, інших споживачів постачання теплової енергії та постачання гарячої води, відповідно становитиме 196,90 грн. за 1 Гкал та 22, 16 грн. за 1куб. м. (всі тарифи вказані без податку на додану вартість).
Прийнято рішення про безоплатну передачу з балансу виконавчого комітету міської ради на баланс КП НМР «Благоустрій», у господарське відання, пам’ятний знак жертвам Голодомору та репресій. Затверджено реєстр учасників програми «Муніципальне житло м. Нетішин на 2017-2027 роки» IV черги. Внесено зміни до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Також була розглянута скарга О. Ткачука щодо скасування постанови адміністративної комісії про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу -80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян – 1360 грн. за паркуваннґя на газоні (ст. 152 КУпАП). Рішенням виконкому постанову адмінкомісії залишено без змін, а скаргу без задоволення. Декілька прийнятих рішень стосувались захисту прав дітей, їхнього соціального захисту та житлових питань (квартирний облік, передача у власність громадян житлових приміщень у гуртожитках).
Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради надано одноразову матеріальну допомогу на лікування для 13 нетішинців та 1 мешканця Старого Кривина. Сума виплат становить від 2 до 5 тис. грн.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради