Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вони не лякаються вийти за межі…

05 гру 2019

Традиційно декілька років поспіль, З грудня, у рамках відзначення  Міжнародного дня осіб з інвалідністю, в Нетішині проходить фестиваль «Повір у себе», учасниками якого є особи з інвалідністю. Цього року він відбувся у великій залі Палацу культури.

 Розпочався фестиваль з виставки робіт художньо-прикладного мистецтва: вишивки бісером та нитками, живопису, природного матеріалу, ізолону, деку паж… Загалом 35 осіб з обмеженими функціональними можливостями (серед них 20 – вихованці Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю) представили свої неповторні вироби. Гарне враження справила концертна програма фестивалю. Глядачі щиро аплодували за виступи всім 17-ом її обдарованим учасникам, які співали, танцювали, декламували вірші, виконували музичні твори.

Всім учасникам фестивалю та виставки були вручені подарунки, спонсорами яких стали місцеві підприємці: Надія Овчиннікова, Валентина Філіпова, Лідія Добрянська Анатолій Піддубняк, Зінаїда Ліснічук. Подарунки також надано представниками християнських церков Адвентистів сьомого дня та «Добра новина» для вихованців Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю. «Подаруй дитині іграшку» – таку назву мала благодійна акція, заздалегідь організована ГО «Успішна молодь Нетішина» зі службою у справах дітей виконкому. Діти,які були присутні на фестивалі, мали змогу взяти для себе іграшку, яка їм сподобалась. Також кожен бажаючий мав нагоду зробити фото на пам'ять на фоні чудової тематичної фотозони, яку майстерно обладнала Надія Мельник зі Старого Кривина.

 Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради