Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Влада Нетішина надала відповідь по скейт-парку! На зустріч прийшли наймолодші!

09 жов 2019

8 жовтня міський голова Олександр Супрунюк спільно із секретарем міської ради Оленою Хоменко зустрілися із наймолодшими нетішинцями-скейтбордистами. Разом із активістами Вірою Кузів та В’ячеславом Гураль юнаки прийшли з пропозицією розміщення спеціального майданчику в парку культури і відпочинку (за міською радою).
Молодь принесла із собою презентаційний проект. Орієнтовна вартість такого скейт-парку – більше 3 млн. грн., кошти чималі. Представники влади готові приступити до реалізації проекту, однак тут знадобляться спільні зусилля усіх небайдужих – спортсменів, активістів та підприємців. Представники влади запропонували розташувати скейт-парк на території парку за гуртожитком №220. Незабаром у ньому планують зробити багато сучасних локацій, у тому числі й для різних видів спорту.
У ході дискусії присутні вирішили для початку визначитись із розміром фігур, приблизною кількістю необхідних матеріалів для обладнання елементів для тренувань ролерів і скейбордистів. Найближчим часом райдери знову зустрінуться з владою, де буде складений детальний план дій щодо облаштування у місті окремо відведеного місця для катання на скейтах і роликах, де будуть вивчатися нові трюки, а також вирішуватиметься питання, хто нестиме відповідальність за безпеку дітей та підлітків при виконанні небезпечних трюків, і хто стежитиме за порядком на виділеному спорт-майданчику.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради