Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Веселі конкурси та море щасливих емоцій: родинне свято об'єднало Нетішин і Острог

16 тра 2019

Весело, цікаво, з конкурсами, піснями та жартами провели вечір середи родини Свинарчуків з Острога та Заобурних з Нетішина. З нагоди міжнародного дня сім’ї, який щорічно святкується 15 травня, колектив КЗ «Палац культури міста Нетішина»підготував справжнє родинне свято «Сім’я від А до Я».
Протягом декількох годин у дискозалі Палацу культури діти разом з батьками випробовували свої сили в інтелектуальних конкурсах, креативних змаганнях, співали, відгадували загадки, творили креативні образи з підручних матеріалів. Оцінювало учасників заходу компетентне журі, до складу якого увійшли директор Палацу культури Світлана Кириленко, начальник служби у справах дітей Антоніна Карназей та методист управління культури Тетяна Костіна виконавчого комітету Нетішинської міської ради.
Підтримували родини солісти та творчі колективи нашого міста, а також глядачі, які протягом усього свята дарували свої оплески учасникам. У підсумку – перемогла дружба. Сім’ї були нагороджені дипломами, пам’ятними сувенірами та солодкими подарунками. Атмосфера радості і щастя цього вечора об’єднала батьків і дітей, даруючи безцінні моменти родинного спілкування. Пісні, вірші, веселі ігри принесли багато щасливих емоцій, які ще довго будуть зігрівати рідні серця.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради