Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Василь Пословський – переможець конкурсу на посаду керівника КНП НМР "СМСЧ м.Нетішин"

18 кві 2019

Відповідно до рішення 49-ї (позачергової) сесії Нетішинської міської ради VII скликання від 28 грудня 2018 року № 49/3434 утворено комунальне некомерційне підприємство Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин». Обов’язки директора «СМСЧ м. Нетішин» виконував Василь Пословський. 27 березня було оголошено конкурс на зайняття посади директора КНП НМР «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин». До 12 квітня претенденти мали можливість подати документи для участі в конкурсі.
17 квітня під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулось засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади керівника КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин». Порядок денний засідання містив п’ять важливих питань: перевірка поданих документів претендентом щодо відповідності установленим вимогам, про допуск претендента до участі в конкурсі, заслуховування, затвердження або відхилення пропозиції кандидата, проведення співбесіди та визначення переможця. На початку засідання секретар комісії, головний спеціаліст з кадрового забезпечення відділу правового та кадрового забезпечення виконавчого комітету міської ради Наталія Сахнюк зазначила, що документи на участь в конкурсі подав один претендент – Василь Пословський.
Члени комісії відкрили конверт з документацією та перевірили її на відповідність встановленим вимогам. Враховуючи відповідність документів усім необхідним вимогам, претендента було допущено до участі в конкурсі. Опісля, присутні мали можливість заслухати конкурсну пропозицію Василя Пословського, яка містила проект плану розвитку «СМСЧ м. Нетішин» на перспективу 3-5 років. Василь Никонович ознайомив присутніх з інформацією про заходи, які він планує впроваджувати на підприємстві, результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників комунального некомерційного підприємства, заходи щодо підвищення ефективності його діяльності, а також пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку установи. Конкурсну пропозицію члени комісії затвердили, після чого було проведено передостанній етап конкурсу – співбесіду з конкурсантом. У ході розмови обговорювались досягнення у професійній діяльності Василя Пословського, питання ефективності роботи колективу та керівника, обов’язки директора «СМСЧ м. Нетішин» та багато іншого. Конкурсант достойно відповідав на усі поставлені питання членів комісії.
За результатами усіх етапів конкурсу, в тому числі за результатами заслуховування конкурсної пропозиції та проведення співбесіди, переможцем конкурсу на посаду керівника некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин» було визначено Василя Пословського. Конкурсна комісія рекомендувала міському голові Олександру Супрунюку призначити його на відповідну посаду та укласти контракт на строк від 3 до 5 років.Василь Пословський


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради