Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Важливі питання – на розгляд комісії

21 лют 2019

У середу, 20 лютого, під головуванням заступника міського голови Івана Романюка пройшло засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради. На засіданні були присутні керівники підприємств, установ та організацій міста, керівники відділів виконавчого комітету міської ради та інших відомств міста.
В ході роботи присутні розглянули питання щодо готовності органів місцевого самоврядування до пропуску льодоходу, весняної повені та про стан утримання і експлуатації за призначенням протипожежного водопостачання міста. Спеціалісти обговорили питання підготовки виборчих дільниць до виборів Президента України, що відбудуться 31 березня та забезпечення пожежної безпеки на них.
Представники 3-го державного пожежно-рятувального загону акцентували увагу на виявлених недоліках, які впливають на організацію пожежогасіння, рятування, евакуацію людей і матеріальних цінностей при можливому виникненні пожежі в торговому центрі та прилеглих до нього будинках, а саме в денну пору доби допускається стоянка автотранспорту, що не дає змогу під’їзду до торгового центру, у зв’язку із встановленням додаткових торгівельних павільйонів, перекрито проїзд до торгового центру та житлових будинків, пожежні автоцистерни не мають змоги під’їхати до поблизу розташованих будинків в зв’язку з великою кількістю автомобілів припаркованих на проїжджій частині дороги. Відсутність доступу до житлових будинків у нашому місті пожежних автомобілів збільшує час вільного розвитку пожежі і унеможливлює результативне проведення дій по гасінню пожеж та рятуванню людей.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради