Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Важливі житлові питання – на розгляд комісій

12 кві 2019

11 квітня під керівництвом заступника міського голови Оксани Латишевої відбулися засідання постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян та громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради.
На громадській комісії присутні розглянули звернення 4 громадян щодо виділення житлової площі в гуртожитку та поліпшення житлових умов. У зв’язку з тим, що вільних житлових приміщень придатних для проживання у місті немає, їм було відмовлено. КНП НМР «Центр ПМСД м. Нетішин» та Головному територіальному управлінню юстиції у Хмельницькій області надано право розподілу декількох кімнат із фонду житла для тимчасового проживання громадян. На квартирний облік за місцем проживання на загальних підставах взято одну сім’ю складом 2 особи, дві сім’ї складом 1 особа. До списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житлових приміщень внесена сім’я складом 2 особи.
Затверджено спільні рішення адміністрації та первинної профспілкової організації ХАЕС з питань квартирного обліку від 13 березня 2019 року №52-07/102, від 19 березня 2019 року №52-07/106, від 2 квітня 2019 року №52-07/119. Затверджено Витяги з протоколів загальних засідань керівництва і житлово-побутової комісії 8 ДПРЧ по охороні м. Нетішин від 1 березня 2019 року №52 та від 2 квітня 2019 року №53.
У ході роботи постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян було розглянуто 3 звернення громадян про передачу у власність займаних ними житлових приміщень у гуртожитках міста. Прийняті позитивні рішення.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради