Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Більше 6 тисяч дерев висадили посадовці спільно з активістами

08 кві 2019

У нашому місті вже не перший рік проводиться акція «Майбутнє лісу – у твоїх руках», мета якої – привернути увагу громадськості до такого важливого та відповідального процесу як збереження лісів. Організаторами Всеукраїнського екологічного заходу є Державне лісове агентство України.
За підтримки ДП «Славутське лісове господарство» цьогоріч до акції долучилися представники виконавчого комітету міської ради та активісти ГО «Успішна молодь Нетішина».
У п'ятницю, 5 квітня, перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник очільника міста Ольга Бобіна, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Оксана Брянська, керівники відділів, управлінь, комунальних підприємств, активісти об’єдналися, щоб висадити нові дерева.
Перед початком посадки, директор ДП «Славутське лісове господарство» Віктор Сапожнік провів інформаційно-роз’яснювальні заходи та пояснив технологію висаджування дерев.
Акція відбулася на території Нетішинського лісництва (квартал 72). На лісовій ділянці площею 0,9 га посадовці та активісти висадили саджанці сосни, а це більше як 6 тисяч дерев. Гарні справи робити не важко! Головне мати бажання, час та команду однодумців!


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради