Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Аукціон відбувся – визначено орендаря торгового центру

02 лип 2019

 

Сьогодні, 2 липня, відбувся конкурс на право оренди нерухомого майна (приміщення загальною площею 312,69 кв.м.), що належить до комунальної власності територіальної громади міста Нетішина та перебуває на балансі КП НМР «Торговий центр».

За інформацією Фонду комунального майна м. Нетішина, до участі в конкурсі було зареєстровано 7 учасників, яких було внесено до списку допущених до участі у конкурсі, а саме: ФОП Ірину Квятковську, ФОП Романа Татарчука, ТзОВ ТВК «Львівхолод», ФОП Тетяну Яцук, ФОП Аллу Ющик , ФОП Любов Полюхович і ФОП Валерія Преподобного.

До списку учасників конкурсу, що недопущені до участі у конкурсі, було внесено: ФОП Валентина Мартинюка, у зв’язку з поданням неповного пакета документів (відсутня завірена належним чином копія виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб-підприємців та фізичних осіб-підприємців), ПП «Смерека.К», у зв’язку із відсутністю нотаріального посвідчення установчих документів претендента. Також учасник ПП «Славутич-Поділля», якого було внесено до списку допущених до участі у конкурсі, не з’явився в день проведення конкурсу.

Переможцем конкурсу став учасник № 3 – ТзОВ ТВК «Львівхолод», з встановленою пропозицією 350 грн. за 1 кв.м. основної площі орендованого майна.За попередніми даними переможець планує розмістити в орендованому приміщення супермаркет «Рукавичка».

 Відділ з організаційних питань апарату

 виконавчого комітету Нетішинської міської ради