Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

"Алея креативних ялинок" прикрашає фойє ЗОШ №2

17 гру 2019

Незважаючи на сонячну погоду за вікном, в затишних коридорах ЗОШ №2 панує новорічний настрій. Саме тут розмістилася виставка креативних ялинок, яку цьогоріч підготували учні молодших класів разом зі своїми батьками та педагогами.
З 16 грудня близько 80 оригінальних композицій прикрашають шкільні підвіконня у фойє. Кожна з представлених ялинок відрізняється і технікою виконання, і своїм виглядом. А ще для їх створення діти використовували абсолютно різні матеріали – папір, дріт, тканину, нитки, мереживо, шишки, жолуді і навіть цитрус. «Таку виставку-конкурс ми організували у стінах закладу вперше. Малеча вразила нас різноманітністю технік та креативністю ідей у створені незвичних ялинок. Задум зробити подібну виставку виник не просто так. Це екологічна акція, спрямована на донесення дітям ідеї про те, що новорічне оформлення може бути гарним та стильним і без використання живих ялинок. Тому це виставка альтернативних ялинок з чого завгодно, тільки не з живих дерев», – розповіла педагог-організатор початкової школи Оксана Синюта.
У перші дні виставки, її побачили сотні школярів та їх батьків. Вона зацікавила журналістів, і, навіть, керівництво міста було вражене майстерністю та красою унікальних новорічних робіт. Немає меж дитячій творчості і фантазії, а за підтримки батьків та наставників будь-які бажання перетворюються у справжній витвір мистецтва. «Алея креативних ялинок» радуватиме свою красою та оригінальністю в період новорічно-різдвяних свят, якщо ви бажаєте на власні очі побачити цікаві композиції – організатори ласкаво запрошують кожного.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради