Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Активність громади – поштовх до дій

05 лип 2019

У четвер, 4 липня, відбулась зустріч міського голови Олександра Супрунюка з мешканцями будинків № 21, 23. 25, 27 по вул. Набережна. Також були присутні секретар міської ради Олена Хоменко, перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник міського голови Ольга Бобіна, заступник начальника КП НМР «Благоустрій» Віктор Лелях, начальник КП НМР «ЖКО» Олександр Третяк, начальник управління соціального захисту населення виконкому мыськоъ ради Валентина Склярук. Майже півтори години тривало спілкування представників влади з містянами. Розмова була конструктивною та змістовною. Люди хотіли почути відповіді на питання (їх було багато), які їх турбували та цікавили.

Щодо внутрішньобудинкових проблем, то мешканці 2 під’їзду буд. №25 скаржились на поселення голубів на технічному поверсі. Таке сусідство додає багато клопоту на дискомфорту. Мешканці буд.23 просили належно обладнати сміттєкамери, адже за їхніми словами навантаження побутових відходів шухлями на спецавтомобіль повинен залишитись у минулому. Почувши про те, що КП «ЖКО», як управитель, започатковує експериментальне бригадне прибирання в багатоповерхівках, люди просили не проводити такого експерименту в їхніх будинках, бо дуже задоволені, як сьогодні прибирають.

Озвучили містяни і внутрішньодворові проблеми: просили зробити накриття в пісочниці (бо гадять там коти і собаки) та облаштувати над нею навіс «грибок», відремонтувати одну з конструкцій дитячого майданчику та пішохідну бетонну доріжку серед двору, прокласти асфальтовану доріжку між ж/б №23та зош №2 та ін.

Цікавились люди і загальноміськими проблемами. Хотіли почути з вуст міського голови інформацію про ситуацію з виселенням «Нашого Краю» з торгового центру та закриттям гуртівлі «ПАККО», про критерії, які будуть враховуватись при визначенні переможця конкурсу з визначення послуг з вивезення побутових відходів на території Нетішинської міської ОТГ, перспективи зміни меж Хмельницької області (входження Нетішина до складу Рівненської області), про перспективи будівництва сміттєпереробного заводу, можливості сортування побутового сміття, плани розвитку Нетішинської ОТГ та можливості будівництва дороги до Старого Кривина зі сторони «піонерки».

Уже традиційно, не оминули нетішинці запитань, що стосувались безпритульних тварин і випалювачів деревного вугілля на території «піонерки» та прийнятих заходів міської влади щодо вирішення цих проблем. А ще просили відремонтувати частину тротуару поблизу «Золотого кільця» - там залишилась яма після ремонту дороги. Усі проблеми, озвучені нетішинцями взято до уваги. Про хід їх виконання можна буде дізнатися з інформаційного листка, який буде розміщено згодом на дошці оголошень у кожному під’їзді.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради