Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Адміністративна комісія продовжує активну роботу

27 гру 2019

Завідомо неправдивий виклик спеціалізованих служб, порушення правил порушення правил тримання собак і котів, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, гучні співи у дворі серед ночі – це далеко не повний перелік адміністративних правопорушень, через які нетішинці отримують штрафи. Членам адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради, яка розглядає складені на мешканців протоколи та притягує їх до відповідальності, не легко працюється. Помітили навіть закономірність – найчастіше злісними порушниками є одні й ті ж самі люди.
Учора, 26 грудня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося останнє в цьому році засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті міської ради. Члнеами комісії було розглянуто 15 справ за ознаками передбаченими статями кодексу України про адміністративні правопорушення: за ст. 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб», за ч.1 ст.175-1 «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях», за ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», за ч.2 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», за ст. 159 «Порушення правил торгівлі на ринках», за ст. 180 «Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння».
За результатами розгляду справ адміністративною комісією були прийняті відповідні рішення. Зокрема, 13 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, 2 справи закрито в зв’язку із завершенням строків накладення адміністративного стягнення.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради