Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

25 років на хвилі музики

25 лис 2019

Цьогоріч знаний і шанований у Нетішині муніципальний духовий оркестр відзначає 25-річний ювілей. З нагоди свята 22 листопада в Палаці культури пройшов концерт духової музики від іменитого колективу під керівництвом диригента Миколи Матвійчука.
У день ювілею в затишній залі зібралося багато почесних гостей, друзів, колег та поціновувачів духової музики. Талановиті музиканти підготували надзвичайно яскраву концертну програму. Зі сцени звучали сучасні та класичні твори у виконанні оркестру. Ювіляри грали як ніколи, кожна мелодія звучала по-особливому злагоджено і урочисто.
Свято розпочалось з привітального заступника міського Ольги Бобіної. Вона привітала колектив з ювілеєм та побажала усім присутнім наснаги, нових звершень на професійній ниві, процвітання та вручила подарунковий сертифікат на суму 5 тис. 200 грн. За багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди відзначення 25-річного ювілею муніципального духового оркестру Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками були нагородженні учасники колективу. До привітань приєднався начальник управління культури виконкому Іван Михасик. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвитку культури і мистецтва та з нагоди 25-річного ювілею оркестру Почесними грамотами управління культури виконавчого комітету міської були нагороджені учасники колективу-ювіляру.
Було в цей день чимало нагород та відзнак, вітань колег з місцевих закладів культури, почесних гостей, які завітали на свято з інших міст. Та найвища серед них – любов і вдячність мешканців рідного міста, шанувальників, яких з року в рік стає все більше. Неповторна жива музика, повна зала глядачів і гучні оплески, привітання і слова подяки, квіти і подарунки – так святкував свій 25-й день народження знаний колектив. Муніципальний духовий оркестр вкотре вразив глядачів своїм творчим діапазоном та незмінно вишуканим музичним смаком. Натхненна атмосфера на сцені передалася і в залу. З нагоди свята, хочеться побажати ювілярам, щоб їхнє життя було наповнене яскравими враженнями, цікавими планами та новими перемогами! До нових ювілеїв!


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради