Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНІ НЕЗАБАРОМ ЗАПРАЦЮЄ ВЕТЕРАНСЬКИЙ ПРОСТІР

13 лют 2024

Невдовзі у Нетішинській міській територіальній громаді з’явиться Ветеранський простір. Над його створенням вже близько року працює команда спеціалістів.
Зокрема, ініціаторами ветеранського простору є Захист - об'єднання волонтерів у співпраці із виконавчим комітетом Нетішинської міської ради.
Ветеранський простір вкрай необхідний, адже він є не лише ефективним та реалістичним інструментом реінтеграції ветеранів, а й потужним засобом комунікації громадянського суспільства та ветеранської спільноти.
Фахівці нетішинського ветеранського простору за допомогою комплексного підходу зможуть вирішити важливі проблеми та закрити усі необхідні потреби ветеранів і ветеранок.
Одним із перших з ветеранами контактуватиме кейс-менеджер. У співпраці із управлінням соціального захисту населення виконкому міської ради, юристами, медичними закладами громади, бізнес-консультантом, психологами та іншими, саме кейс-менджер допомагатиме їм закрити усі важливі потреби.
Команда ветеранського простору вже почала працювати з родинами військових, що наразі боронять нашу країну. Триває постійна робота та спілкування з донорами і благодійними організаціями.
Лише за допомогою тісної співпраці між усіма ланками суспільства ми можемо досягнути бажаного результату, адже реінтеграція ветеранів – це складний, багаторівневий процес у якому ми маємо їм допомогти.
І вже незабаром ми із впевненістю скажемо нашим військовим: «Дякую за службу! Готові допомогти!».
Виконавчий комітет