Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНІ З РОДИНАМИ ВІЙСЬКОВИХ ПРАЦЮВАЛА ВИЇЗНА МОБІЛЬНА БРИГАДА  

11 кві 2024

У середу, 10 квітня, за ініціативи відділу муніципальних послуг для військових, ветеранів війни та членів їхніх сімей виконавчого комітету міської ради, Нетішин відвідала мобільна бригада ГО «Захист – об’єднання волонтерів» (м. Хмельницький).  
Фахівці громадської організації – психолог, юрист, кейс-менеджер зустрічалися з родинами військовослужбовців, сім'ями безвісті зниклих і спеціалістами, які безпосередньо працюють з ветеранами і рідними військових. До зустрічі також доєднався заступник міського голови Василь Мисько, представники управління соціального захисту населення та служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради. 
Протягом декількох годин представники мобільної бригади надавали фахові консультації щодо особливостей комунікації з особами, які мають травмуючий досвід, практикували методи саморегуляції емоційних станів, проаналізували законодавство в сфері допомоги ветеранам та їхнім сім’ям, обговорили інші важливі для родин питання. 
Нагадаємо, що віднедавна у нашій громаді створили відділ муніципальних послуг для військових, ветеранів війни та членів їхніх сімей - Ветеранський простір «Вдома»).
Діяльність ветеранського простору «Вдома» включає: 
✅ надання психологічних консультацій; 
✅ надання юридичних консультацій; 
✅ проведення круглих столів, занять «рівний – рівному», тренінгів, майстер-класів тощо; 
✅ зустрічі з родинами військових, загиблих, військовополонених та безвісти зниклих;
✅ соціальний супровід. 
Послугами ветеранського простору «Вдома» можуть скористатися: 
✅ діючі військові; 
✅ військові на лікуванні/реабілітації; 
✅ ветерани/ветеранки; 
✅ члени родин військовослужбовців; 
✅ члени родин полонених, безвісти зниклих; 
✅ члени родин полеглих Героїв. 
Ветеранський простір «Вдома» знаходиться за адресою: м. Нетішин проспект Незалежності, 31. За додатковою інформацією можна звертатись за телефоном: +38 067 193 25 25. 
Відділ з організаційних питань