Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНСЬКІЙ СМСЧ НЕЗАБАРОМ ЗАПРАЦЮЄ НОВИЙ РЕНТГЕНІВСЬКИЙ АПАРАТ  

23 січ 2024

Якісна та своєчасна діагностика в медичному закладі є запорукою успішного і ефективного лікування. У 2023 році матеріально-технічна база КНП НМР «СМСЧ м.Нетішин» поповнилася преміальною цифровою рентгенівською системою GXR-52SD виробництва компанії DRGEM (Південна Корея). Рентгенівський апарат було закуплено за кошти бюджету громади, сума якого становить 3 млн 999 тисяч 981 гривня. Встановили рентгенівську систему в кабінеті на 8-му поверсі консультативно-діагностичної поліклініки.  
Сьогодні, 23 січня, міський голова Олександр Супрунюк разом із заступником Василем Миськом побували в оновленому рентгенкабінеті. Директор СМСЧ Тетяна Дідич розповіла про функціональне призначення нової рентгенівської системи та висловила вдячність міській владі за фінансову підтримку та сприяння.  
Зокрема, рентгенівський апарат дозволить проводити широкий спектр досліджень. Комплектування спеціальними опціями забезпечить проведення рентгенографії в положенні лежачи, сидячи або стоячи. Система GXR-52SD зведе до мінімуму променеве навантаження, що неабияк важливо для здоров'я пацієнтів і медичного персоналу.   
Сучасний цифровий рентген-апарат виключає процес проявлення, забезпечує миттєве отримання знімків, дозволяє зберігати зображення та проводити діагностику за допомогою комп’ютерної техніки. А отримані за допомогою рентгенівського опромінення зображення анатомічних структур обробляють цифровим способом, що дозволяє спростити процес діагностики.  
Також присутні побували в приміщенні стаціонару, де проходять ремонтні роботи. Саме тут на 5-му поверсі з часом має відкритися сучасний медичний центр для надання комплексної реабілітації допомоги військовослужбовцям.   
Відділ з організаційних питань