Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗРОСТАЄ ЗАХВОРЮВАНІСТЬ З ГРИПУ ТА ГРВІ

23 січ 2024

????‍????????‍????????‍????Розпорядженням міського голови Олександра Супрунюка від 23 до 26 січня (включно) переведено на дистанційну форму навчання учнів 2-11 класів закладів загальної середньої освіти (академічний ліцей, гімназії «Ерудит», «Енергія», «Гармонія», «Патріот») та вихованців закладів позашкільної освіти( Будинок дитячої творчості, клуб «Юний технік», «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді»), МШ «Нетішинська школа мистецтв».

????‍????Обмежено проведення культурно-масових заходів, групових занять у комунальних закладах територіальної громади: Палаці культури, міському Будинку культури, Старокривинському Будинку культури та МШ «Нетішинська школа мистецтв»; відвідування бібліотек КЗ «Публічна бібліотека Нетішинської МТГ» та міського краєзнавчого музею.

Передувала цьому розпорядженню міського голови засідання спеціальної робочої групи, яке відбулося 22 січня.

????????‍⚕️За повідомленням Наталії Кравчук, завідувача Нетішинським відділенням ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ», минулого тижня (від 15до 19 січня) зареєстровано 763 випадки ГРВІ ( 402 випадки – у дітей до 17 років, 361 випадок – у дорослих). У порівнянні з попереднім тижнем захворюваність зросла на 47%.

????‍⚕️????Найбільш інтенсивно епідемічний процес протікає серед організованого дитинства у віковій групі 5-14 років (272 випадки – 67,7% від усіх захворілих дітей) та дорослого населення вікової категорії 30-64 роки (299 випадків).

????‍⚕️????Кількість госпіталізованих від 15 до 19 січня - 20 осіб (13 дітей та 7 дорослих). Летальних випадків не зареєстровано.

Відділ з організаційних питань