Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

РОЗГЛЯНУТО КЛОПОТАННЯ ТА ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ

12 кві 2024

 

????У четвер, 11 квітня, відбулось чергове засідання комісії з житлових питань. головувала на ньому Оксана Латишева, заступник міського голови, голова комісії.

????Під час роботи комісії розглянуто 9 питань (5 – про взяття на квартирний облік, 4 – надання житлових приміщень).

????Розглянуто клопотання: служби у справах дітей виконавчого комітету щодо включення у список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень; управління соціального захисту населення щодо покращення житлових умов військовослужбовцю; управління освіти щодо продовження терміну проживання у житловому приміщенні з фонду тимчасового проживання; КП «ЖКО» щодо зміни статусу кімнати у гуртожитку з метою поліпшення житлових умов її мешканки; в/ч 3043 щодо виділення житлової кімнати військовослужбовцю. ????Також були розглянуті заяви громадян з питань взяття на квартирний облік.

????Рішенням комісії з житлових питань рекомендовано виконавчому комітету взяти на квартирний облік 3 осіб, а 2 – відмовити; надати житлове приміщення 2 особам і 1 - відмовити; продовжити термін проживання у приміщенні з фонду житла для тимчасового проживання громадян.

Відділ з організаційних питань