Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ ЖИТЛОВА КОМІСІЯ

19 лют 2024

Сьогодні, 19 лютого, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконкомі міської ради. 
Порядок денний містив 10 важливих питань.  Присутні розглянули та підтримали клопотання КП НМР «Благоустрій» щодо продовження їх працівнику, складом сім’ї 4 особи, терміну проживання у двох житлових приміщеннях в гуртожитку, з фонду житла для тимчасового проживання громадян. 
Розглянуто лист  КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» про виділення житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання громадян, які перебувають у місті у зв’язку з роботою для забезпечення житлом молодих спеціалістів-лікарів. 
Розглянуто та підтримано заяву громадянки щодо взяття на квартирний облік за місцем проживання у виконавчому комітеті міської ради на загальних підставах, складом сім’ї 4 особи, а також розглянуто та підтримано заяву громадянина щодо взяття на квартирний облік у список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, складом сім’ї 1 особа. 
Прийнято рішення про затвердження спільних рішень адміністрації та профспілкового комітету ВП ХАЕС від 15 січня 2024 року №25 з питань квартирного обліку. Підтримано рішення про затвердження витягів з протоколу засідання житлово-побутової комісії військової частини 3043 від 23.01.2024 №2 з питань квартирного обліку.
Відділ з організаційних питань