Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРО ПРИЙНЯТІ РІШЕННЯ

09 кві 2024

У п’ятницю, 5 квітня, відбулось чергове (46) пленарне засідання Нетішинської міської ради VIII cкликання. На порядок денний було винесено 125 питань, переважна їхня більшість - земельні.

Міською радою затверджено положення про відділ муніципальних послуг для військових, ветеранів війни та членів їхніх сімей апарату виконавчого комітету міської ради. Також затверджено положення про муніципальний духовий оркестр Нетішинської МТГ та його штатний розпис.

Внесено зміни до ряду місцевих програм: соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України та членів їхніх сімей; безпечна громада; забезпечення пожежної безпеки на об’єктах усіх форм власності, розвитку інфраструктури; розвитку пасажирських перевезень та ін..

️Рішенням міської ради взято до відома виконання 24 місцевих програм (проміжні – за 2023 рік), або ж заключні.

️Міська рада прийняла рішення про припинення діяльності комунального підприємства «Агенція місцевого розвитку» шляхом ліквідації. Створено ліквідаційну комісію та затверджено її склад.

️Враховуючи звернення ТОВ «БУДСПЕЦМОНТАЖ-К» (переможець електронного аукціону), міська рада надала виконавчому комітету дозвіл на розроблення детального плану частини території промислової зони Нетішина (0, 1488 га). Проект детального плану, який виготовлятиме ТОВ «БУДСПЕЦМОНТАЖ-К», згодом буде оприлюднений для громадського обговорення.

️Щодо земельних питань. Більшість з них стосувалось орендних відносин: укладення договорів оренди на новий термін, заміни орендаря, передачі земельних ділянок в оренду. Окрім цього, прийнято рішення про передачу земельних ділянок у власність, на яких розташовані житлові будинки, господарські будівлі та споруди, що перебувають у власності громадян. Також прийнято рішення про включення 3 земельних ділянок до переліку таких, право оренди на які виставляється на земельні торги окремими лотами у формі електронних аукціонів.

️️Рішенням міської ради передано земельні ділянки у власність ОСББ «Лісова 10/2», «Проспект Героїв Нетішин», «Незалежності 25» та «Нзлежності21, Нетішин».

Відділ з організаційних питань