Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРАВДИВО І СИЛЬНО: СТАРШОКЛАСНИКИ ПЕРЕГЛЯДАЛИ ФІЛЬМ "КІБОРГИ"

16 січ 2024

Сьогодні - надважливе питання щодо національно-патріотичного виховання підростаючого покоління. Від нас, дорослих, потрібні не просто знання, а розуміння і відчуття. Національна свідомість не може бути насаджена. Її потрібно відроджувати.
Діти живуть у суспільстві, звідки черпають інформацію, певні думки, враження. Якщо суспільство даватиме стимули для формування національних цінностей, то процес їх становлення буде набагато швидшим.
Відтак, 16 січня, у День памʼяті "Кіборгів", на великому екрані, що в Палаці культури учні 9-х класів гімназії "Ерудит" та 10-х класів академічного ліцею мали можливість  переглянути знаковий фільм українського кінематографу про захисників Донецького аеропорту "Кіборги", режисером якого є Ахтем Сейтаблаєв.
Перед початком показу присутні вшанували памʼять всіх загиблих воїнів України хвилиною мовчання.
Протягом декількох годин учні затаївши подих переглядали військову драму з правдивим сюжетом, емоційними діалогами та важкими подіями.
Живемо у нелегкий час! Наша країна продовжує боротись за свою незалежність, за своїх людей, за свою культуру. Наші безстрашні воїни продовжують криваву боротьбу. Дякуємо кожному! Дякуємо за можливість плекати своє!
Все буде Україна!
Відділ з організаційних питань