Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО – ПРИЙНЯТО ВІДПОВІДНІ РІШЕННЯ

28 бер 2024

Сьогодні, 28 березня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто 18 питань порядку денного, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.

Рішенням виконкому затверджено заходи щодо наповнення бюджету Нетішинської МТГ, дотримання режиму економії бюджетних коштів у 2024 році та затверджено план роботи виконкому на ІІ квартал 2024 року.

Взято до відома звіт про виконання фінансового плану комунальних підприємств міської ради «Комфорт» та «Центр ПМСД».

Прийнято рішення про видалення зелених насаджень поблизу буд. №8 на вул. Шевченка та буд. №10 на пров. Миру (на підставі звернень ОСББ).

На засіданні виконкому було розглянуто ряд житлових питань. Серед них: надано житлові приміщення в гуртожитках; продовжено 2 громадянам термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання громадян; передано у власність 3 громадян житлових приміщень у гуртожитках, що належать до комунальної власності Нетішинської МТГ. Разом з тим, у зв’язку з відсутністю вільних житлових приміщень відповідної площі у фонді житла для тимчасового проживання громадян, які перебувають у місті у зв’язку з роботою та, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконкомі, відмовлено у виділенні житлового приміщенні працівнику міської військової адміністрації та лікарю КНП «Центр ПМСД» (з метою розгляду відповідних листів МВА та КПН «Центр ПМСД»).

23-25 квітня на навчальних базах допризовної підготовки академічного ліцею, Нетішинського професійного ліцею, ЗПО «Центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму учнівської молоді» проходитимуть триденні навчально-польові збори з юнаками випускних класів академічного ліцею та Нетішинського професійного ліцею – відповідне рішення прийнято на засіданні виконкому.

Для 14 мешканців Нетішинської МТГ надано матеріальну допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем (від 5 до 10 тис. грн).

Відділ з організаційних питань