Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПЕРЕДАНО ПРУ В ОПЕРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

25 січ 2024

????Сьогодні, у четвер, 25 січня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено 30 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.

????Прийнято рішення про безоплатну передачу в оперативне управління систем протипожежного захисту (протирадіаційні укриття) від УКБ до ЗДО№5 «Пізнайко», гімназії «Енергія», гімназії «Ерудит», ЗДО №4 «Вогник»,ЗДО №8 «Золотий ключик», ЗДО №6 «Веселка», ЗДО №7 «Оленка», ЗДО №9 «Пролісок», міського академічного ліцею, гімназії «Ерудит».

????На засіданні виконкому прийнято рішення про проведення з 1 січня до 31 травня виплати стипендій для 30 обдарованих і талановитих дітей та молоді, перспективних спортсменів (по 500 грн щомісячно) та стипендій міського голови та міської ради 30 фахівцям галузей освіти, культури та спорту (по 800 щомісячно).

????Прийнято ряд рішень щодо фінансування заходів із реалізації 2-ох місцевих програм: «Турбота» та комплексної програми соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їхніх сімей.

????Серед прийнятих рішень: надано 2 громадянам та членам їхніх сімей житлові приміщення в гуртожитках міста; визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в місті Нетішині в IV кварталі 2023 року - 480, 72 грн; затверджено Положення про надання платних послуг у КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» та їхній перелік; про організацію харчування дітей і осіб з інвалідністю у Нетішинському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Мрія» та ін..

????Для 15 мешканців Нетішинської МТГ на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем надано одноразову грошову допомогу. Розмір її становить від 6 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань