Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ОЛЕКСАНДР СУПРУНЮК: «ЗАХИСНИКИ, ОСВІТЯНИ І ЛІКАРІ – НАША СИЛА ТА ОПОРА» 

23 тра 2024

Нетішин – це місто, яке відрізняється потужним інтелектуальним та творчим потенціалом, саме тут багато років злагоджена та продуктивна робота керівництва громади, педагогів та дітей дає гарні результати. 
Сьогодні, 23 травня, за ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників, який очолює Ольга Назаренко, за підтримки управління освіти і виконавчого комітету міської ради у Нетішині проходить семінар «Формування культури командної роботи у центрі професійного розвитку педагогічних працівників». Участь в ньому беруть нетішинські освітяни та педагоги з інших громад Хмельниччини.  
На відкриття заходу завітав міський голова Олександр Супрунюк та начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Ольга Бобіна. У вітальному слові Олександр Супрунюк подякував освітянам за їхню фахову та ефективну працю в нелегкий час війни. Запросив гостей відвідати дошкільні, загальноосвітні та позашкільні заклади освіти у нашій громаді, щоб на власні очі побачити сучасні навчальні кабінети, інноваційне обладнання та інше. На завершення міський голова наголосив: «Захисники, освітяни і лікарі – наша сила та опора». 
У рамках семінару освітяни обміняються інформацією щодо ефективних інструментів та ціннісних орієнтирів формування команди ЦПРПП, шляхів ефективної реалізації професійних завдань командою Центру та сприяння професійному зростанню фахівців.  
Відділ з організаційних питань