Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕТІШИНСЬКІ ТАЛАНТИ ТРИМАЮТЬ МИСТЕЦЬКИЙ СТРІЙ 

11 кві 2024

Талановиті діти – цвіт нації, гордість і честь України та рідної громади, а тому перед кожним педагогічним колективом стоїть завдання спрямоване на забезпечення формування творчого потенціалу сучасної молоді. Саме цьому сприяють заклади освіти Нетішинської міської територіальної громади.   
9 квітня до Нетішина завітав директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Михайло Маринюк разом із творчою делегацією на заключний огляд-конкурс художньої самодіяльності і виставку декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва колективів закладів освіти громади, який проходив у Палаці культури. На заході під назвою «Нас єднає любов одна» також побували заступник міського голови Василь Мисько, начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Ольга Бобіна, представники міської військової адміністрації.  
Колективи художньо-естетичного напряму та вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва  Будинку дитячої творчості та клубу «Юний техніки» у творчому тандемі з учнями Нетішинської школи мистецтв, академічного ліцею, гімназій «Гармонія» та «Енергія», Палацу культури міста Нетішина створили атмосферу любові, єдності та добра. Протягом декількох годин юні вокалісти, музиканти, танцювальні колективи, театрали вражали публіку своїми талантами, вміннями і здібностями. Різноманітна концертна програма вкотре вразила нетішинців і гостей міста. Оплески присутніх не вщухали.  
Тоді як у дискозалі вихованці гуртків декоративно-прикладного мистецтва Будинку дитячої творчості, Клубу «Юний технік» дивували присутніх неповторними виробами з бісеру, паперу, солоного тіста, сувенірами, прикрасами, іграшками, що були зроблені власноруч під наставництвом професійних викладачів. Майстер класи від дітей захоплювали кожного.   
Наше місто має потужний інтелектуальний та творчий потенціал, саме тут багато років злагоджена та продуктивна робота педагогів та дітей дає гарні результати. Продовжуйте втілювати ваші ідеї та задуми у життя!
Пишаємося нашими юними талантами і професійними педагогічними колективами! Натхнення і нових творчих успіхів! 
Відділ з організаційних питань