Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕТІШИНСЬКИЙ ЦНАП ЯКІСНО І ОПЕРАТИВНО НАДАЄ НАЙПОПУЛЯРНІШІ ПОСЛУГИ СЕРВІСНИХ ЦЕНТРІВ МВС 

12 кві 2024

У четвер, 11 квітня, з робочим візитом до нетішинського центру надання адміністративних послуг завітав начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області Микола Іщенко та керівник Шепетівського територіального сервісного центру Валерій Гладкий.  
Відділ адміністративних послуг виконавчого комітету Нетішинської міської ради – один із перших в області, де громадянам почали надавати частину послуг сервісних центрів МВС. Зокрема, з листопада 2021 року у нетішинському ЦНАПі можна замінити посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати транспортні засоби. Наразі лише 5 ЦНАПів на Хмельниччині надають такі послуги сервісних центрів МВС, важливо що серед них й нетішинський. Під час візиту гості спостерігали за злагодженою роботою працівників, відзначивши ефективну й результативну реалізацію надання найзатребуваніших послуг сервісних центрів МВС.  
Варто зазначити, що у грудні 2023 року нетішинський центр надання адміністративних послуг відзначив свій 10-річний ювілей. Головна мета роботи якого – мінімізація часу та спрощення зусиль, які громадяни витрачають для отримання адміністративних послуг та підвищення якості обслуговування громадян.  
Завдяки плідній роботі професійного колективу ЦНАПу, який очолює Галина Кушта, а також співпраці між усіма структурними підрозділами виконавчої влади Нетішина, сотні громадян щодня отримують якісні адміністративні послуги. 
Зокрема, через центр надання адміністративних послуг надається 263 послуги. Серед найпопулярніших – реєстрація речових прав на нерухоме майно, рестрація місця проживання та оформлення паспортних документів, видача документів дозвільного характеру, соціальні послуги, послуги сервісного центру МВС. В структурі центру працює 9 фахівців. Працівники постійно удосконалюють свої знання та підвищують кваліфікацію, обмінюються досвідом з колегами з інших регіонів. 
Ознайомитися з переліком адміністративних послуг, актуальними новинами та оголошеннями ви можете на офіційному сайті Нетішинської міської ради в рубриці «ЦНАП» https://www.netishynrada.gov.ua/cnap/. 
Відділ з організаційних питань