Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ…

23 тра 2024

У четвер, 23 травня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд порядку денного було винесено 16 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Затверджено рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією росії проти України, про відмову 3 громадянкам в наданні компенсації.

Внесено зміни до попереднього рішення виконкому «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків Нетішинської МТГ у 2024 році» (уточнення щодо переліку необхідних документів).

Серед прийнятих рішень: надано КП «ЖКО» дозвіл на перепланування двох жилих кімнат в гуртожитку на проспекті Незалежності, 10; утворено комісію щодо безоплатної передачі 2-х спортивних майданчиків (вуличної гімнастики і катання на скейті) від УКБ виконкому на баланс КП «Комфорт»; про видалення зелених насаджень у районі будинку 2/10 на вулиці Лісовій (відповідно до попереднього акту обстежень).

Розглянуто житлові питання: про виключення житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання громадян; про надання житлового приміщення та продовження терміну проживання в гуртожитку з фонду житла для тимчасового проживання громадян; про квартирний облік та ін..

Для 14 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем (від 6 до 10 тис. грн).

Відділ з організаційних питань