Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ…

11 кві 2024

✅️Сьогодні, 10 квітня, відбулось чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті. Головувала на ньому Оксана Латишева, заступник міського голови, голова комісії.

✅️На засіданні було розглянуто 11 адміністративних справ про адміністративні правопорушення. 3 справи стосувались порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів (ст. 152 КУпАП) - паркування авто на газонах (відповідно до рішення комісії особам, стосовно яких складено адмінпротоколи, доведеться сплатити штраф: 340 грн, 1360 грн та 1020 грн).

✅️Розглянуто 2 адмінсправи про завідомо неправдивий виклик спеціальних служб (ст. 182 КУпАП): 59-ти річна жінка, перебуваючи в п’яному вигляді, зателефонувала на спецлінію «102» і повідомила про те, що її ґвалтує чоловік та наносить тілесні ушкодження. Інформація не підтвердилась, а заявниці доведеться сплатити 850 грн штрафу. Іншу справу рішенням адмінкомісії відправлено на доопрацювання (пенсіонер після ранкового алкогольного застілля з сином зателефонував до поліції зі скаргою про домашнє насилля зі сторони сина). На доопрацювання також направлено адміністративну справу за порушення правил додержання тиші в населених пунктах (ч.1 ст.182 КУпАП) - чоловік порушував тишу і нічний час, голосно слухаючи музику у своїй квартирі.

✅️Рішенням адмінкомісії притягнено до адмінвідповідальності у вигляді штрафу (6800 грн) продавця магазину за порушення правил торгівлі тютюновими виробами (ч.2 ст.156) - продаж поштучно цигарок «Мальборо». Разом з тим, перенесено розгляд іншої справи на іншу дату - про продаж продавцем-касиром неповнолітньому 2 пляшок алкогольних напоїв (потрібен час для вивчення справи адвокатом).

Було прийнято рішення про закриття 2-ох адміністративних справ: за відсутність складу злочину та через малозначність вчиненого адміністративного правопорушення.

Відділ з організаційних питань