Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

МОЛОДЬ – ЦЕ ТЕПЕРІШНЄ: ПРО ВАЖЛИВЕ ТУТ І ЗАРАЗ. 

04 бер 2024

"Молодіжну раду в кожну громаду» – під таким гаслом у Нетішині відбулася виїзна зустріч представників Молодіжної ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації з ліцеїстами, активістами учнівського самоврядування нашої громади на чолі з наставником Лесею Кострич. 
Голова обласної молодіжної ради Ілля Осадчук разом Ольгою Мороз і Тимофієм Савицьким завітали до Нетішинської міської територіальної громади в межах проєкту ГО «Молодіжна платформа» «Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України» за підтримки ПРООН та фінансування Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії. 
До заходу долучився міський голова Олександр Супрунюк, депутат міської ради Анатолій Олійник, начальник відділу молоді і спорту Любов Рябчук, головний спеціаліст управління освіти Інна Бондарчук, голова ГО «Успішна молодь Нетішина» Катерина Костецька, яка представляє молодь нашої громади в обласній молодіжній раді, працівники КП НМР «Агенція місцевого розвитку».
У рамках зустрічі було організовано тренінг, на якому присутні дізналися про створення простору взаємодії та розвитку для молоді. Учасники обговорили важливі ініціативи, які протягом останніх років спільними зусиллями були організовані в Нетішині, питання співпраці та підтримки, важливість особистісного лідерства та активізму для розвитку молодіжної політики в громаді, а також послідовний план дій, щодо налагодження та ефективної реалізації створення місцевої молодіжної ради. Учнівська молодь мала можливість озвучити актуальні питання, з якими вони зіштовхуються в повсякденному житті та разом знайти шляхи їх вирішення. Присутні створювали соціально важливі проєкти, які стосувалися підтримки ЗСУ, реформ в гуманітарних сферах та презентували їх. Найактивніших учасників було відзначено подарунками.
Ця зустріч була важливою платформою для обговорення актуальних тем у молодіжному секторі громади і України загалом, перспектив на шляху створення місцевої молодіжної ради. 
Молодь – рушійна сила в країні, тому варто дослухатися до її думки та залучати до розв'язання важливих питань, які стосуються формування молодіжної політики на місцях. Наразі є така можливість, зокрема завдяки створенню Молодіжних рад.
Дякуємо ЗСУ за можливість, жити, працювати, допомагати і розвиватися. Працюємо разом на результат!
Відділ з організаційних питань