Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

КОЛИ НАВЧИМОСЯ ЦІНУВАТИ СВОЄ? У НЕТІШИНІ НЕВІДОМІ ПОШКОДИЛИ  8 УРН ДЛЯ СМІТТЯ

14 бер 2024

Ранок 13 березня у працівників комунального підприємства «Комфорт» розпочався з неприємного. На території берегозакріплювих споруд річки Горинь вони знайшли 8 пошкоджених смітників.
3 урни для сміття невідомі особи викинули в річку, ще 4 – були побиті. На місце події директор комунального підприємства Марія Власюк оперативно викликала поліцейських та написала відповідну заяву.
Зазначимо, що нові смітники були встановлені для зручності та комфорту жителів і гостей громади. Кожен з них коштує близько 660 грн. Однак деяким особам не зрозуміти важку працю людей, які дбають про чистоту в громаді, адже своїми варварськими діями вони нищать комунальне майно.  
Вкотре звертаємося до мешканців громади з проханням цінувати роботу наших комунальників і не псувати комунальне майно. Давайте разом будемо берегти Нетішин, розвивати його, дбати про чистоту та порядок.                                           Варто зауважити, що в різних місцях міста встановлені камери зовнішнього відеоспостереження. А усе, що відбувається у «полі зору» камер, бачать правоохоронці. Проте хочеться, щоб люди були законослухняними не через ймовірність бути покараними, а завдяки власному сумлінню та совісті. Сподіваємося на вашу відповідальність та порядність!
Відділ з організаційних питань