Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

КОЛЕГІЯ ОСВІТЯН: ПОДЯКИ, ВАЖЛИВІ АКЦЕНТИ ТА ПРІОРІТЕТИ  

21 бер 2024

20 березня на базі академічного ліцею відбулось засідання колегії управління освіти виконкому Нетішинської міської ради.  
Серед присутніх були заступник міського голови Василь Мисько, представники міської військової адміністрації, спеціалісти управління освіти під керівництвом начальника Ольги Бобіної, директори та заступники закладів загальної середньої освіти, керівники та методисти закладів дошкільної та позашкільної освіти.  
На початку заходу Василь Мисько разом із Ольгою Бобіною виконали почесну місію. За ініціативу, наполегливість та професіоналізм вони вручили Подяки Міністерства освіти і науки України вчителю української мови та літератури гімназії «Ерудит» Ірині Ковалінській і методисту закладу позашкільної освіти «Центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму учнівської молоді» Катерині Федорчук. Посадовці подякували освітянам за наполегливу працю, високі результати роботи та особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки.  
Під час колегії начальник управління освіти Ольга Бобіна доповіла про стан виконання Програми розвитку освіти на 2023 рік та визначила ключові пріоритети роботи в цьому році. Спікером з питань діяльності закладів дошкільної освіти нашої громади в 2023 році стала головний спеціаліст управління освіти Наталія Рабченюк.  
Директор академічного ліцею Таміла Соболик розповіла про проведення експерименту на всеукраїнському рівні за темою «Організаційно-педагогічні умови профільного навчання в авторській школі «Діалог» на базі Нетішинського ліцею в листопаді 2023-2028 років».  
Нетішинські освітяни продовжують впевнено крокувати до нових успіхів, аналізуючи важливі питання та забезпечуючи усі важливі складові освітнього процесу.  
 Відділ з організаційних питань