Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зі звіту міського голови за 2023 рік

30 січ 2024

ЗАГАЛЬНИЙ ВІДДІЛ

✅️До виконавчого комітету міської ради надійшло: 4934 листи від юридичних осіб, 47 запити на отримання публічної інформації, 1471 письмових звернень громадян.

✅️Зареєстровані та надіслані 4462 вихідних документа юридичним особам, підготовлено відповіді на усі запити, підготовлено та зареєстровано 1442 листи щодо розгляду звернень громадян.

✅️Найбільш актуальними за тематичними групами питань, що порушувалися громадянами у своїх зверненнях, є питання: соціального захисту, в тому числі, надання грошової допомоги на лікування, для вирішення соціально-побутових питань (1091), земельних відносин (142 звернення), комунального господарства (28 звернень), сімейної та гендерної політики, захисту прав дітей (20), житлової політики (18 звернень).

✅️За результатами розгляду: 1288 звернень вирішено позитивно, на 132 звернення надано роз’яснення, відмовлено у задоволенні звернень 43 заявникам, 1 заява не підлягає розгляду та 29 звернень перебувають у стадії розгляду.

✅️За результатами розгляду звернень громадян у звітному періоді прийнято 75 рішень міської ради, 43 рішення виконавчого комітету міської ради та видано 44 розпорядження міського голови.

✅️Було розглянуто 972 звернення громадян щодо надання грошової допомоги. За пропозиціями комісії з бюджету громади виділено кошти мешканцям територіальної громади, які опинилися у скрутних життєвих обставинах для проведення складних операцій, іншого дороговартісного лікування, для вирішення соціально-побутових питань, відповідно до розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету міської ради.

✅️За зверненнями 20 громадян виплачено матеріальну допомогу на поховання померлих.

Здійснено документальну експертизу нормативно-правових актів, розпорядчих документів (рішення виконкому міської ради - 461 проєкт та розпорядження міського голови - 269 проєктів).

✅️Проведено 35 засідань виконавчого комітету міської ради (11 позачергових засідань ), на яких прийнято 461 рішення.

️Міським головою видано 269 розпоряджень з питань основної діяльності виконкому.

✅️Сформовано та затверджено описи справ постійного зберігання за 2019 - 2020 роки - 740 справ. З кадрових питань сформовано та описано 274 справи.

✅️За актами про приймання-передавання документів на постійне зберігання до архівного відділу передано 1014 одиниць зберігання.

Сформовано та затверджено акти на знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду.

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ СПРИЯННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ

✅️Упродовж 2023 року проведено 11 сесій міської ради VІІІ скликання, з них: 5 - позачергових, на пленарних засіданнях, на яких прийнято 470 рішень міської ради: про депутатські запити - 6, з питань бюджету та фінансів - 17, щодо затвердження, виконання та внесення змін до цільових міських програм - 83, з питань комунальної власності - 45, з гуманітарних питань - 27, з питань містобудування та благоустрою - 2, з питань земельних відносин - 256, з організаційних питань - 14, звернень міської ради - 6 та з інших питань - 14.

✅️З метою забезпечення ефективності роботи депутатського корпусу на пленарних засіданнях міської ради, вироблення узгоджених пропозицій у підготовці питань передувало попереднє вивчення їх на засіданнях постійних комісій міської ради VІІІ скликання - проведено 31 засідання.

✅️Упродовж року міською радою прийнято 6 рішень щодо звернень до центральних органів влади. Представляючи інтереси територіальної громади, виконуючи її доручення у межах повноважень, наданих законом, внесено 13 депутатських запитів та 11 проєктів рішень міської ради, за результатами розгляду яких прийнято 4 рішення міської ради.

(Далі буде).

Виконавчий комітет