Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зі звіту міського голови за 2023 рік

07 лют 2024

ЗВІТ ПРО РОБОТУ В 2023 РОЦІ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ

«КОМФОРТ»

На балансі КП «Комфорт» обліковується територія тимчасового утримання безпритульних тварин по вул. Промислова, парк в районі вул. Шевченка,1 та в районі вул. Набережна і Будівельників, територія пляжу в районі вул. Варшавська, парк-заповідник «Кривинський», берегоукріплюючі споруди в районі річки Горинь.

Для здійснення діяльності підприємства з місцевого бюджету на поточні та капітальні видатки було виділено 9 536 767,00 грн, використано - 9 217 624,62 грн.

Придбано матеріали для ремонту та поточних потреб, зокрема, модульний санвузол (встановлений у «Диво-парку»), бензиновий інструмент для роботи з зеленими насадженнями, пісок для покращення території міського пляжу, продукти харчування для безпритульних тварин, запасні частини до техніки, сміттєві бетонні урни, ґрунт та рослин тощо; сплачені комунальні послуги та інше.

Здійснено послуги сторонніми організаціями: обстеження дна озера та робота рятувального посту; ветеринарне обслуговування безпритульних тварин; розчищення території міського пляжу спецтехнікою; визначення проб води у питних фонтанчиках; вивіз нечистот з біотуалету в центральному парку.

Впродовж року власними силами встановлено та виготовлено у міському парку культури та відпочинку альтанку, дерев’яні лавки-арки (2шт), дерев’яні декоративні конструкції (огорожа, млин, місток). Виконувався ремонт сцени, альтанок, урн. Влаштовували доріжки з бруківки, облаштовано клумби з рослин (лаванди, хости та інші), які надали працівники підприємства та мешканці міста.

На території «Диво-парку» в зону відпочинку для відвідувачів переобладнано та відремонтовано колишній танцювальний майданчик: встановлено столи та лавки (виготовлені власними силами); виконано частковий ремонт спортивного майданчика; пофарбовано та відремонтовано лавки та урни; висаджено хвойні та багаторічні кущі безкоштовно надані працівниками та мешканцями міста.

На території міського пляжу відремонтовано та пофарбовано дитячий майданчик, альтанки, пірс, лавки. Виконано підведення водопостачання та водовідведення до туалетів на період купального сезону.

На усіх об’єктах встановлені контейнери для пластику, виготовлені власними силами, висаджено 546 одиниць розсади квітів, придбаних за рахунок бюджетних коштів, видалено 41 од. сухих дерев, скошено 13,5 га газонів.

Протягом року простерилізовано 207 тварин (собак та котів).

Інші надходження (за наданні транспортні послуги та земельний сервітут в сумі 50 295,31 грн).

Протягом року виконувались волонтерські завдання - участь у відновленні зруйнованих будівель у сусідній територіальній громаді; спільно з іншими комунальними підприємствами виготовляли захисні металеві конструкції для військових, робили буржуйки для військових та містян (під час блекауту).

(Далі буде).