Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зі звіту міського голови за 2023 рік

31 січ 2024

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Основним завданням відділу є безпосереднє керівництво діяльністю у сфері цивільного захисту в м.Нетішині.

Відділом розроблені та забезпечується реалізація трьох місцевих програм:

1) розвитку цивільного захисту на 2020-2024 р.р. (виділено коштів – 2 238,6 тис. грн, фактично використано – 955,75 тис. грн на придбання паливо-мастильних матеріалів, протигазів, ємності для води, пристрою глобальної супутникової системи Starlsnk, сплата податків і послуг та ін);

2) забезпечення пожежної безпеки на об’єктах усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділу пожежної охорони на 2021-2025 роки (виділено 270 тис. грн, використано 270 тис. грн на придбання паливо-мастильних матеріалів, матеріалів, спецодягу);

3) заходів національного спротиву на 2023 рік (виділено 50 082,0 тис. грн, використано 40 689,2 тис. грн на придбання для потреб ЗСУ автомобілів, квадроциклів, оптичних приладів, дронів, радіостанцій тощо).

Впродовж року відділом проведено 10 засідань міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

У липні підготовлено та проведено командно-штабне тренування щодо виникнення радіаційної аварії на ВП «ХАЕС», спричиненою військовою агресією рф проти України.

АРХІВНИЙ ВІДДІЛ

У відділі зберігаються документи постійного зберігання 33 фондів: 15 фондів - юридичних осіб - джерел формування Національного архівного фонду, які передають документи до відділу; 13 фондів - ліквідовані установи, 5 фондів – особового походження; документи з кадрових питань (особового складу) ліквідованих підприємств, установ та організацій - 76 фондів.

Прийнято на зберігання протягом року: управлінська документація - 352 одиниць зберігання; документи особового походження - 6 одиниць зберігання; фонодокументи - 12 одиниць обладання.

Проведено перевірку наявності та стану документів з паперовим носієм документів Національного архівного фонду, що знаходяться на збереженні в архівному відділі у кількості 715 од.зб.. Проведено заміну архівних коробок, у яких зберігається 1221 од.зб..

Передано на схвалення ЕПК Державного архіву Хмельницької області: 1074 справи управлінської документації постійного зберігання, 347 справ з кадрових питань (особового складу), 22 справи тривалого (понад 10 років) зберігання, актів про виділення для знищення на 19 672 од.зб.; 14 номенклатур справ, 4 положення про ЕК, 5 положень про архівний підрозділ, 8 історичних довідок та доповнення до них, 6 інструкції з ведення діловодства.

Упродовж звітного періоду відділом видано 188 архівних довідок, 50 архівних витягів та 23 архівних копій, надано 16 інформацій щодо неможливості видачі документів та подальших звернень в інші заклади.

З ️2022 року збираються матеріали для колекції документів загиблих воїнів-героїв Нетішинської МТГ під час повномасштабного російського вторгнення в Україну. Продовжується накопичення документів по створенню архівного фонду «Нетішинська МТГ під час російсько-української війни».

(Далі буде).