Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зі звіту міського голови за 2023 рік

31 січ 2024

ВІДДІЛ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Через ЦНАП у 2023 році оформлено 1506 біометричних паспортних документів та для 565 осіб вклеєно фото при досягненні 25-, 45-річного віку.

Надання адміністративних послуг: 1739 - у сфері реєстрації місця проживання, зняття з реєстрації місця проживання, інші відносини у сфері надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб; 299 - реєстрація нових транспортних послуг та 25 заміна посвідчення водія;

Забезпечено прийом документів щодо отримання адміністративних послуг дозвільного характеру: 735 - з питань архітектури та містобудування, Держпраці, патрульної поліції, ДІАМ, земельних відносин, 102 витяги з Державного земельного кадастру та про нормативну грошову оцінку земельних ділянок.

Забезпечено роботу Державного реєстру речових прав - надано 1657 адміністративних послуг щодо реєстрації прав на нерухоме майно.

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ТОРГІВЛІ ТА ЗАКУПІВЕЛЬ

Відділом здійснювалися закупівлі товарів, робіт та послуг в умовах воєнного стану для забезпечення виконання заходів програми національного спротиву Нетішинської МТГ та цивільного захисту населення за рахунок коштів бюджету громади.

Оголошено та проведено 24 процедури відкритих торгів з особливостями, 12 процедур ЗЦП (запит цінових пропозицій), укладено 383 прямих договорів за результатами яких придбано для забезпечення сил оборони мототранспортні засоби (легкові, вантажні автомобілі, квадроцикли, спецтехніку), квадрокоптери, тепловізійні прилади, зарядні станції, генератори, обладнання для передавання радіосигналів (радіостанції), ліхтарі акумуляторні, пошукові прожектори, шини та ін

Для цивільного захисту населення – мешканців громади були закуплені: протигази, ємності для води, пальне, генератори, обладнання для передавання радіосигналів радіостанції.

Також було здійснено: закупівлю послуг для оновлення геоінформаційної системи; реконструкцію та розширення системи відеоспостереження.

Відділом здійснено 116 обстежень та проведено роз’яснювальну роботу у роздрібній мережі Нетішинської МТГ з метою недопущення необґрунтованого завищення цін на товари, що мають істотне соціальне значення або продаж їх без цінників.

Надано 51 консультацію для суб’єктів звернення щодо захисту прав споживачів.

ВІДДІЛ ЕКОНОМІКИ

У рамках програми часткової компенсації вартості генераторів в умовах воєнного стану на 2022 - 2023 роки з бюджету громади виплачено безповоротну фінансову матеріальну допомогу на часткову компенсацію вартості закупівлі генераторів у сумі 1264,506 тис. грн для 74 учасників. Зокрема, 25 фізичним особам-підприємцям - 560,951 тис. грн, 49 мешканцям громади – 703,555 тис. грн.

У жовтні 2023 року на території громади були зафіксовані пошкодження об’єктів внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України. З метою підтримки суб’єктів господарювання у відновленні таких об’єктів було розроблено програму часткової компенсації суб’єктам господарювання - надано часткову компенсацію одному суб’єкту господарювання на суму 21822 грн.

Забезпечувалась участь в розробці Стратегії розвитку Нетішинської МТГ. Розроблені проектні ідеї до Плану реалізації заходів з реалізації Стратегії розвитку Нетішинської МТГ на період до 2027 року.

Актуалізовані ставки місцевих податків і зборів.

Здійснювалась передача в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності Нетішинської МТГ громади через електронну торгову систему.

Продовжувалась координація роботи наглядових рад комунальних підприємств. Так, з метою оновлення персонального складу наглядових рад проведені конкурсні відбори кандидатів на посаду незалежного члена наглядових рад. Координувалась робота комунальних підприємств Нетішинської міської ради.

Забезпечувалась реалізація державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.

(Далі буде).