Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зі звіту міського голови за 2023 рік

08 лют 2024

ЗВІТ ПРО РОБОТУ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ

«ЖКО»

Середньооблікова чисельність працівників за рік – 114, вони отримують встановлені законодавством соціальні гарантії, всі податки та збори сплачуються вчасно. Підприємством сплачено 13 950 769,91 грн податків. Бюджетних коштів освоєно 568 066,00 грн.

Попри воєнний стан, виклики, зумовлені аварійними та плановими вимкненнями електроенергії, підприємство стабільно працювало у 2023 році, житлово-комунальні послуги надавались своєчасно та в повному обсязі.

За 2023 рік лише в 3-ох будинках, що перебували в управлінні КП «ЖКО», створено ОСББ, що свідчить про те, що зі змінами в законодавстві, підприємство стало більш конкурентноспроможним, вартість та набір послуг обираються співвласниками, а досвід роботи підприємства у сфері обслуговування багатоквартирних будинків, прозорість обрання постачальників та кошторисне формування наборів робіт є суттєвою перевагою над новоствореними надавачами таких послуг.

Проведено конкурс на обрання управителя в гуртожитках міста, переможцем якого стало КП НМР «ЖКО». За звітний період завдяки адаптації ціни на послуги до сучасних цін на ринку у гуртожитках проведено поточні ремонти частини сантехнічних мереж, електромереж, часткова герметизація стикових панелей. Нарівні з усіма споживачами, мешканці гуртожитків сплачують і за послугу з поводження з побутовими відходами.

ВПО мають можливість тимчасового розміщення у гуртожитку №6. У цьому ж гуртожитку надаються платні послуги з тимчасового розміщення осіб, які перебувають в місті у зв'язку відрядженням тощо.

У 2023 році збільшилась кількість платних послуг, які замовляють мешканці громади.

Послуга з поводження з побутовими відходами надається на території всієї тергромади, в тому числі, і в садибній забудові. Кількість споживачів постійно збільшується. Поряд з цим, споживачі, які тимчасово не проживають у громаді, в тому числі в зв'язку з мобілізацією, вправі не оплачувати послугу, якою не користуються. Міський полігон утримується в задовільному стані, за 2023рік захоронено 14 629,521 тонн відходів.

(Далі буде).