Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому У ГРОМАДІ ЗАПРОВАДЖЕНО ПОСЛУГУ РАННЬОГО ВТРУЧАННЯ

12 кві 2024

????У четвер, 11 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Головував на ньому Іван Романюк, секретар міської ради.

????Рішенням виконкому взято до відома звіт про виконання фінансового плану КП «Благоустрій» за 2023 рік. Надано дозвіл на встановлення дорожнього знаку «Зупинку заборонено» в зоні заїзду автотранспорту до місця вигрузки товару в будівлі магазину «АТБ», що на вул. Чорновола.

????Закріплено за КП «Комфорт» 4 земельні ділянки, які розташовані на вул. Варшавська, для належного утримання до моменту продажу у власність або передачі земельних ділянок у користування.

????Відповідно до звернень ОСББ та попередніх актів обстеження прийнято рішення про видалення зелених насаджень у районі буд. №3 на просп. Героїв України та буд. №19 на просп. Незалежності.

Погоджено ПрАТ « ВФ Україна» встановлення обладнання базової станції мобільного зв’язку на даху будівлі КЗ «Палац культури міста Нетішина».

????Надано 3 громадянам дозвіл на зайняття ліжко-місць у гуртожитках міста (кімнати з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб).

????На території Нетішинської МТГ (на базі центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Мрія») запроваджено послугу раннього втручання (послуга, яка поєднує медичну, психологічну, педагогічну та соціальну складові і надається мультидисциплінарною командою фахівців). Вона спрямована на раннє виявлення у дітей віком від народження до 4 років порушень розвитку, мінімізацію їхнього впливу на повсякденне функціонування дітей, покращення розвитку та поліпшення їхнього життя, супровід і підтримку сімей з дітьми, які зареєстровані (проживають) на території Нетішинсьткої МТГ.

Відповідно до рішення виконкому також створено міждисциплінарну команду, затверджено її склад та затверджено Порядок надання послуги раннього втручання.

????Для 4 мешканців громади надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем.

Відділ з організаційних питань