Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТІ – РІШЕННЯ ПРИЙНЯТІ

15 бер 2024

У четвер, 14 березня, на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради, яке пройшло під головуванням секретаря міської Івана Романюка, було розглянуто 16 важливих для життєдіяльності громади питань.
Присутні взяли до відома звіт про виконання фінансових планів за 2023 рік КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» та КП НМР «Книги». Вирішено присвоїти адреси об’єктам нерухомого майна за межами населених пунктів Нетішинської МТГ. Надано дозвіл на встановлення дорожнього знаку на вул. Лісова у місті Нетішин.
Прийнято рішення про видалення зелених насаджень (непридатну деревину та гілля) на території кладовища села Старий Кривин, у районі будинку №6, що на просп. Героїв України, у районі будинку №27, що на просп. Незалежності, у районі між вул. Набережна, вул. Будівельників та просп. Незалежності.
Внесені зміни до рішення виконкому від 15 січня 2009 року «Про комісію з оцінки вартості майна, що перебуває у власності громадянина та членів його сім’ї для визначення їх прав взяття на соціальний квартирний облік». Присутні внесли зміни до рішення виконкому від 16 травня 2011 року «Про громадську комісію з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради». Працівнику комунального підприємства та членам його сім’ї продовжено термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання громадян. Громадянці надано дозвіл на реєстрацію місця проживання у житловому приміщенні у гуртожитку, що належить до комунальної власності Нетішинської МТГ.
Розглянуто питання, що стосувалося квартирного обліку. Внесено зміни до рішення виконкому від 25 січня 2024 року «Про проведення виплати стипендій для обдарованих і талановитих дітей та молоді, перспективних спортсменів за період з 1 січня до 31 травня 2024 року». Для 25 мешканців громади рішенням виконавчого комітету надано одноразову грошову допомогу – її розмір становить від 7 до 10 тис. грн.
Відділ з організаційних питань