Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАВ ВИКОНКОМ

13 лют 2024

У пʼятницю, 8 лютого, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Розглянуто 16 питань порядку денного, які стосувались різних сфер діяльності територіальної громади.
Відтак, присутні схвалили звіт про виконання бюджету громади за січень-грудень 2023 року. Внесено зміни до рішення виконкому від 14 грудня 2023 року "Про затвердження проєкту будівництва". Затверджено площі територій та зелених насаджень для обслуговування КП "Благоустрій".
Рішенням виконкому затверджено реєстр учасників програми "Муніципальне житло Нетішинської МТГ на 2017-2027 роки" VII черги. Члени виконкому підтримали рішення про квартирний облік. Зокрема, щодо перереєстрації списків осіб, які потребують поліпшення житлових умов станом на 1 лютого 2024 року, перереєстрації списків загальної черги та списків осіб, які користуються правом першогочергового одержання житлових приміщень військовослужбовців, узятих на квартирний облік за місцем служби для одержання житлової площі і поліпшення житлових умов та інші важливі житлові питання.
Внесено зміни до ряду рішень виконкому, які стосувалися питань соціального захисту населення та захисту прав дітей, зокрема щодо комісій, робочих груп та координаційних центрів підтримки.
Затверджено рішенням виконкому Порядок надання одноразової допомоги на забезпечення поховання військовослужбовців під час дії воєнного стану. А також члени виконкому підтримали рішення про надання пʼятнадцятьом мешканцям громади одноразову грошову допомогу у сумі 8 та 10 тисяч гривень.
Відділ з організаційних питань