Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЧЕРГОВА ТРАГІЧНА ЗВІСТКА НАДІЙШЛА З ФРОНТУ

09 січ 2024

СХИЛІМО ГОЛОВИ – ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

Все більше горя на нашій землі, все більше біди і сліз… Знову трагічні звістка з фронту обпікає нестерпним болем, … рве душу і серце...

????????????З сумом повідомляємо: 20 грудня поблизу н.п. Синьківка Куп'янського району Харківської області в результаті атаки рашистського дрону та артилерійського обстрілу позицій загинув ДМИТРО КИРИЛЮК (1990 р.н.), солдат, навідник десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти в/ч А1910.

Висловлюємо щирі співчуття родині Героя.

????????????Прощання відбудеться у четвер, 11 січня, об 11.00, на площі перед адмінбудівлею виконкому.

Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Захисника ДМИТРА КИРИЛЮКА з державною символікою.

????????????Траурний кортеж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України - до площі перед будівлею виконкому, де відбудеться прощання.

Після прощання траурний кортеж з домовиною Воїна з площі рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності до Собору архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбудеться чин похорону.

????????????Віддати шану Воїну-Герою ДМИТРУ КИРИЛЮКУ - обов’язок кожного з нас.

Слава Україні! Героям Слава!

????????????????11, 12 та 13 січня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба.

У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

????????Вічна пам'ять і вічна слава Українському Воїну-Захисникові!

Виконавчий комітет