Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДОПОМАГАЄМО ЗСУ РАЗОМ!

03 січ 2024

????????Допомагати нашим захисникам - це обов’язок кожного українця, який прагне майбутнього для себе, сім’ї, родини та країни. З вірою в наші найсильніші та найкращі Збройні сили України, з надією на Перемогу, Нетішинська міська територіальна громада, витрачаючи кошти свого бюджету, активно це робить з перших днів повномасштабної війни з російським агресором, всіляко допомагаючи нашим доблесним воїнам-захисникам, постійно підтримує зв’язок щодо необхідних їм потреб.

????????На фронті все дуже швидко змінюється. Те, що було актуальним одного дня, наступного уже може втратити свою цінність. «Ми розуміємо, що потрібно усі сили зосередити, щоб не дати ворогу жодного шансу пройти далі і повернути втрачені території. А для цього армія і тил мають бути разом. Тому ми продовжуємо активно виконувати запити військових частин, підтримувати наших захисників на фронті, щоб наблизити перемогу», - зазначає міський голова Олександр Супрунюк.

????????У 2023 році на реалізацію заходів програми Національного спротиву Нетішинської МТГ було спрямовано 40, 6 млн. грн. За кошти бюджету Нетішинської міської територіальної громади було закуплено 363 дрони, 104 автомобілі, 10 квадроцикли, 4 причепи для квадроциклів, 1 БПЛ DJI Mavic, 19 тепловізорів, 10 зарядних станції, 54 радіостанції, 11 автоматичних обігрівачів, 9 генераторів, 8 автошин, 3 ноутбуки, 3 принтери, 11 акумуляторів автомобільних, 6 інверторів (перетворювачів напруги), 1 телевізор «Самсунг», 3 пошукові прожектори, 1 метеостанцію, 2 ретранслятори для квадрокоптерів, жилети і жезли для нацгвардійців.

????????Слід додати, що майже 30 млн. грн з бюджету громади на реалізацію заходів Національного спротиву було спрямовано в 2022 році. Закуплено 136 одиниць різної техніки, 2 генератори, 10 тепловізорів, 15 радіостанцій, автошини, паливно-мастильні матеріали, запчастини і т. ін.

????????????Дякуємо та низько вклоняємось кожному Воїну-захиснику, молимось, і, звісно, найбільше чекаємо на найскоріше повернення з Перемогою.

????????Все буде Україна!

Відділ з організаційних питань