Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ТОРГІВЛЮ АЛКОГОЛЬНИМИ НАПОЯМИ ТА ТЮТЮНОВИМИ ВИРОБАМИ! 

26 кві 2024

Повідомляємо, що за інформацією сектору поліцейської діяльності №1  Шепетівського району управління поліції НПУ ГУНП в Хмельницькій  області, у  Нетішині є випадки продажу алкогольних напоїв особам, що не досягли  18 років.  
Звертаємо вашу увагу, що статтею 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва  і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» забороняється продаж  пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.  За порушення норм цього Закону, зокрема,  вимог  статті 15-3, до суб'єктів господарювання застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафу. 
Окрім того, за порушення вимог статті 15-3 Закону України щодо продажу алкогольних напоїв, тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років або у не визначених для цього місцях, Законом передбачено анулювання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, виданої суб’єкту господарювання.  
З метою протидії поширенню пияцтва у молодіжному середовищі та вчиненню неповнолітніми злочинів та правопорушень, вам  необхідно вжити невідкладних  заходів та надати роз’яснення  працівникам об’єктів, що здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами щодо недопущення продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років та забезпечити дотримання вимог чинного законодавства у сфері торгівлі алкогольними напоями. 
Виконавчий комітет