Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДО ВІДОМА СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

01 бер 2024

З метою забезпечення та реалізації програми доставки ліків в усіх населених пунктах, де є потреба у такій послузі, суб’єктам господарювання, що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі лікарськими засобами пропонується розглянути питання можливості створення мобільних аптечних пунктів. 
На території Нетішинської міської територіальної громади  мобільні аптеки  можуть працювати в садибній  забудові  міста, селі  Старий Кривин та селі Новий Кривин.
Створювати вищезазначені  аптеки зможуть суб’єкти господарювання, які мають ліцензії з роздрібної торгівлі лікарськими засобами. Тож мобільні аптеки функціонуватимуть як транспортний засіб ліцензіата. 
Контролюватиме діяльність мобільних аптек Держлікслужба. Відомості про відповідні автомобільні транспортні засоби необхідно внести до ліцензійного реєстру, а маршрут мобільного аптечного пункту надати Держлікслужбі та органу місцевого самоврядування у форматі повідомлення.
Ліцензіат зобов’язаний подати до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та органу  місцевого самоврядування  повідомлення  про маршрут мобільного аптечного пункту до початку провадження діяльності. Маршрут повинен містити інформацію про пункт відправлення та кінцевий пункт призначення, у тому числі пункти завантаження/розвантаження та місце стоянки транспортного засобу.
За детальною  інформацію  Ви  можете звернутися до Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області та до виконавчого комітету Нетішинської міської ради.
За інформацією відділу торгівлі та закупівель