Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДЕПУТАТИ НЕ ПІДТРИМАЛИ ЗМІНИ ДО ПРОГРАМИ БЛАГОУСТРОЮ

14 лют 2024

У вівторок, 13 лютого, відбулася 45 (позачергова) сесія Нетішинської міської ради VIII скликання.

З 3-ох питань, які були винесені на розгляд порядку денного, позитивне рішення мало лише одне: затверджено звіт про виконання бюджету

Нетішинської МТГ за січень-грудень 2023 року.

Варто зазначити, що за даними звіту управління Державної казначейської служби України, бюджет Нетішинської МТГ у 2023 році за доходами виконано у сумі 641 174, 3 тис. грн, або на 105, 4 % від затверджених річних планових показників на 2023 рік, з яких податки і збори загального фонду бюджету - 550 386, 7 тис. грн, спеціального фонду - 13 526, 7 тис. грн та офіційні трансферти - 77 260, 9 тис. грн.

За січень-грудень 2023 року з бюджету проведено видатків на загальну суму 681 592, 9 тис. грн, або 91,5 % від плану, який становить 745 127,3 тис. грн (51% від усіх видатків спрямовано на захищені видатки).

Міська рада не підтримала внесення змін до Програми благоустрою на 2023-2025 роки, де значились такі роботи: виконання інженерно-геодезичного супроводу робіт під час будівництва пішохідного моста через Горинь, перевірочного розрахунку змонтованої балки мосту, будівництво вуличного освітлення в зоні мосту; капітальний ремонт доріг та вулиць на території громади з улаштуванням автобусних зупинок; виготовлення проектної документації та будівництво спортивного майданчика на вул. Солов’євська; будівництво мереж зовнішнього освітлення у Старому Кривині та садибній забудові міста; нове будівництво міського кладовища за межами Нетішина (І, ІІ та ІІІ черги).

Також міська рада не підтримала проекту рішення про включення 5-ти земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі аукціону): 2 – із земель промисловості; 1 – для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування; 2 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі для встановлення тимчасових споруд (торговельних павільйонів). Три з п’яти вищезазначених земельних ділянок вже виставлялись в попередні роки на земельні торги.

Відділ з організаційних питань