Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖКГ У НЕТІШИНІ: ВІТАЛИ І ДЯКУВАЛИ ЗА ВІДДАНУ ПРАЦЮ  

18 бер 2024

Якщо рано-вранці ми чуємо шурхіт мітли під нашими будинками, вдома з кранів тече вода і ми можемо увімкнути чайник, щоб приготувати каву – це означає, що життя продовжується.   
У цей непростий час необхідно ще більше цінувати роботу комунальників, які забезпечують водопостачання, тепло, чистоту та порядок у громаді. Адже речі, які ще донедавна були звичайними та повсякденними, зараз набули надважливого значення. Сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади незважаючи ні на що – це теж подвиг.    
Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового  обслуговування населення, який цьогоріч відзначається 17 березня у виконавчому комітеті міської ради відзначили комунальників громади.  
Секретар міської ради Іван Романюк разом із першим заступником міського голови Оленою Хоменко подякували працівникам цієї важливої сфери за щоденну титанічну роботу на благо Нетішинської міської територіальної громади, за те, що створюють комфорт та затишок для мешканців та гостей. 
Почесними грамотами та подарунками були відзначені працівники КП НМР «Благоустрій»: тракторист 5 розряду Володимир Швець, фахівець з публічних закупівель Валентина Алєксєєва, дорожній робітник 4 розряду Вадим Гончарук, тракторист 4 розряду Петро Данилюк, двірники Валентина Кравчук, Любов Мироненко, Любов Омелянчук, озеленювач 4 розряду Сергій Сілецький, інспектор з кадрів Наталія Федорчук, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування 4 розряду Валерій Шатковський.  
Також нагороджені працівники КП НМР «ЖКО»: слюсарі-сантехніки 4 розряду дільниці по експлуатації та ремонту сантехобладнання Олег Войтюк і Олександр Лисун, робітники з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями 1 розряду Валентина Гановська, Альона Гончарук, Надія Кирилюк, тракторист 3 розряду транспортної дільниці з вивезення відходів Володимир Курочкін, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування 5 розряду електротехнічної дільниці Юрій Олішевський, робітник з благоустрою полігону твердих побутових відходів Борис Садовець, робітники з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями 2 розряду транспортної дільниці з вивезення відходів Василь Федорчук.  
Грамоти і подарунки отримали й працівники КП НМР «Комфорт»: ловець бездоглядних тварин Ігор Касьянов, тракторист 5 розряду Микола Кавун, електрогазозварник 3 розряду Олександр Сищук, прибиральник територій Надія Гоменюк, головний бухгалтер Валентина Миронюк.  
На плечах комунальників лежить величезна відповідальність, але вони віддано виконують свою роботу і допомагають зробити рідну громаду чистішою і затишнішою, а наше життя комфортнішим.  
Мирного неба і Перемоги нам усім! Дякуємо!  
Відділ з організаційних питань